perjantai 4. marraskuuta 2011

Kaneli-omena-jäätelö

Tämä Pingviini Kaneli-omena-jäätelö on tullut myyntiin jo vuosi sitten. Näin joulun alla tulee harvemmin vierailtua jäätelöaltaalla, joten uutuus oli jäänyt minulta kokonaan huomaamatta viime talvena. Nyt sitä kuitenkin ostin, kun ensimmäisen kerran kyseisen Pingviinin kaupasta pongasin. Jäätelö on omenajäätelöä kanelikinuskikastikkeella. Tykkäsin kovasti. Omenajäätelö on ihanaa ja kaneli kivasti väritti makua kinuskin seassa. Tuli oikein jouluinen olo. Hassua, että jäätelö voikin olla jouluinen, sillä olen aina pitänyt jäätelöä kesäherkkuna. Tämä jäätelö ei kuitenkaan ole kesäherkku, en voisi kuvitella syöväni sitä kesällä, vaikka joulusta niin mahdottoman paljon pidänkin. Talvella sen sijaan maistuu mainiosti, vaikka kylmää herkkua onkin.

1 kommentti:

 1. Ahaan tämmönenkin on!:)
  Pitää muistaa!
  Seuraavassa myös vinkki joulun jädeen jos tykkää jouluna jädestä.:)

  Eli suolainen ja makea yhdistelmä! Eglannist vissiin alunperin tullu...

  Eli laita jätskiä, mitä tahansa; esim vanilijaa, ihan sitä perus; ja sitten jotakin hyvää kastiketta ja päälle suolapähkinää. Tulee tosi hyvää!:)

  Tokikin jädestä saa vielä jouluisemman tekemällä siitä kauniin ja koristelemalla vielä esim piparilla/ yms. Mielikuvitus vaan rajana tässä!:)

  Marelo

  VastaaPoista