maanantai 28. marraskuuta 2011

Joulushoppailua Haaparannassa

Viikonloppuna tuli shoppailtua monenlaisia joulujuttuja. Lahjojakin lähti mukaan reissulta, mutta ne jääköön salaisuudeksi. Tässä kuitenkin joitain vähemmän salaisia ostoksia:

Jouluservettejä. Aivan kun näitä ei ennestään olisi ollut kaapissa vino pino. No, nyt on lisää. :) Vaaleanpunaiset servetit oikeassa reunassa keskellä ovat Joulupukin Pajakylästä, muut Haaparannasta.

Muffinssifanina muffinssivuokia lähtee mukaan aina. Kivoja erilaisia kuoseja!

Kauniita lahjanauhoja ja nyörejä. Täytynee laittaa joulupallopaja uudelleen pystyyn, nyörit ovat aivan täydellisiä joulupallomateriaaliksi!

Lahjapapereita. Kimaltelevaa ja kaunista!

Violetteja joulupalloja!!! Todellisuudessa paljon kauniimpia kuin kuvassa.


Muffinssikuusenkoriste!! Täydellistä!!!


Kaunis suojaruukku hyasintille. Tämä ja yksi servettipaketti olivat ainoat ostokseni Pajakylästä.


Tämän kirsikkapuun ansiosta/takia meille ei tänä vuonna tulekaan perinteisesti koristeltua joulua, niin kuin oletin vielä muutama viikko sitten. Kaunein valosarja, jonka olen koskaan omistanut. Tämän ympärille rakentuu meidän joulumme! (Yllä olevat violetit joulupallot ja muffinssikoriste löytyivät tämän innoituksena.)


Naurettavan halvat valo-oksat. Näitä on kaksi nippua eli yhteensä kymmenen oksaa. Vaasi ja rottinkipallot Ikeasta.


Syötäviä seteleitä!! Mieletöntä!! Näistä kehitellään jotain tosi näsäviisasta vaikkapa joulun jälkeen, jos ei aiemmin!


Lastumaista suklaata. Kivoja koristeita suklaajälkiruokiin.

Hervottoman kokoinen Kinder-muna ja pakollinen suklaajoulupukki.

8 kommenttia:

 1. Kauniita valoja ja hauskat nuo syötävät rahat. Mahtaakohan maistua paperille :)

  VastaaPoista
 2. En taida omaa ostopostausta tehdäkään, kun hyvin samankaltaiset ostokset taitaa olla minullakin ;) Mutta Rva Kepposelle on sanottava, että tuli itsekin ostettua "muutama" paketti syötäviä rahoja ja kyllä, paperille maistuvat! Jos tahdot maistaa, otapa vaan yhteyttä, niin voin postittaa sinulle muutaman setelin :)

  VastaaPoista
 3. Mekin oltiin lauantaina Haaparannassa shoppailemassa, mutta ei ehditty kierrellä kuin Ikeassa ja siinä viereisissä pikkuliikkeissä. Nuo kaikki ei taida olla Ikeasta?! Moni on kehunut sitä Rusta-liikettä, mutta itse en ole siellä koskaan käynyt. Mitkä on teidän lempikaupat Haaparannassa/Torniossa?

  VastaaPoista
 4. Rusta oli ihan paras! Sieltä tein kaikki parhaimmat löydöt viiden minuutin tehoshoppailulla. Tarkoittaa siis sitä, että lennosta nappasin tavaraa kainaloon siihen saakka, kunnes kädet loppuivat kesken ja oli pakko siirtyä kassalle. Ja kaikki tosiaan tapahtui viidessä minuutissa, kun olimme juuri lähdössä ajelemaan takaisin Ouluun päin.

  Ikea jäi meiltä väliin kokonaan, kun aikaa oli rajoitetusti ja jostain oli luovuttava.

  VastaaPoista
 5. Suurin osa ostoksistani on Rustasta. Se on ihan paratiisi näin joulun aikaan!! Kinder, suklaapukki ja oranssi lahjapaperi ovat karkkikaupasta ja suklaalastut Netosta. Ikeassa ei käyty tällä kertaa ollenkaan, nuo vaasi ja rottinkipallot on ostettu sieltä jo aiemmin. Minun suosikkiliikkeeni Haaparannassa ovat Rusta ja Ica Max. Jälkimmäinen on leivontaosaston kannalta ihan paras paikka! Me käydään Haaparannassa noin parin kuukauden välein, joten ajoitan aina paljon ostoksia sinne, kun monet asiat ovat siellä huomattavasti halvempia kuin Suomessa.

  VastaaPoista
 6. Muffinssi koriste ja kirsikkapuu valo aivan ihania! Mistä mahtaa olla moiset?

  t. Joululauluja syyskuusta

  VastaaPoista
 7. Rustasta molemmat. :) Ja paljon ihanuuksia jäi vielä sinne...

  VastaaPoista