sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Imetysnukke

Eksyin aivan sattumalta eräänä päivänä Imetysnukkehuutokauppa -blogiin. Aivan mielettömän ihana idea ja olen vieläkin aivan liekeissä tästä löydöstäni.

Seuraava teksti kopioitu Imetysnukkehuutokaupan sivuilta. Tämän selkeämmin en osaa asiaa selittää.

"Itäistä Afrikkaa vaivaa pahin ruokakriisi kahteenkymmeneen vuoteen, tilanne koettelee ennenkaikkea lapsia. Lue lisää Unicefin raportista.

Olen kolmen lapsen äiti, nuorimmainen on vielä imetettävä ja mielikuvat Afrikan riutuvista lapsista eivät jätä rauhaan. Kunpa voisi auttaa, mennä paikanpäälle imettämään nälkäisiä vauvoja. Olen tuskin yksin ajatusteni kanssa ja koska ei ole järkevää että hyppäämme lentokoneeseen, on keksittävä keino auttaa täältä käsin.

Olen ommellut imetysnukkeja omille lapsille ja iloksi ystäville. Idea on mielestäni hauska, kaupasta ostetun nuken mukana tulee usein tuttipullo, mutta imetys on ensisijainen ja luonnollinen tapa ruokkia vauva:)

Nyt aloitin nukketehtailun ja työn tuloksena syntyi tämä blogi. Tarkoituksena on huutokaupata nuket, tarjoan nuken sille joka lahjoittaa suurimman summan. Kaikki tuotto menee Unicefille ja sitä kautta Afrikkaan."

Ideasta innostuneena huusin tytölleni Kukka-nuken. Joulupukki saa tuoda nuken tytölleni sitten jouluna. Mikäli vain maltan säilyttää nuken piilossa jouluun saakka ;) Mieleni tekisi huutaa vielä toinenkin nukke. Tosin nukkehuutokauppa on pian loppumaisillaan. Vielä on tulossa joku erä nukkeja huutoon. Kannattaa käydä kurkkimassa, löytyisikö sieltä nukke teidänkin pukinkonttiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti