torstai 24. marraskuuta 2011

Bridget Jones - Holiday

Ihania hyvänmielentuojia ovat jouluiset elokuvat. Pienikin ripaus joulua elokuvan seassa saa aikaiseksi joulun taianomaisen tunnun. Kahdesta Bridget Jonesista ja The Holiday-elokuvasta koottu boxi takaa nautinnollisen pitkän leffaillan mihin aikaan vuodesta tahansa.Tokihan näitä elokuvia saa myös yksittäin. :) Bridget Jones - Elämäni sinkkuna on se elokuva, jonka olen nähnyt kaikista useimmin. Kirjakin on tullut luettua moneen otteeseen. Sanat eivät riitä kertomaan, täytyy itse kokea!

Jatko-osa Bridget Jones - Elämä jatkuu on melkein yhtä hyvä, joidenkin mielestä parempi. Hiemanhan minua alussa häiritsi se, että molemmat elokuvat poikkeavat niin paljon kirjojen tarinasta, mutta useita (kymmeniä) kertoja elokuvan nähneenä olen jo päässyt asian yli ja nautin jokaisesta katselukerrasta täysillä.
Sokerina pohjalla - The Holiday. Rakastan tätä elokuvaa! Tunnelma ei juuri jouluisempi voisi olla! Elokuva kertoo kahdesta naisesta, jotka vaihtavat koteja lomailutarkoituksessa kahdeksi viikoksi juuri joulun aikaan. Kate Winslet ja Cameron Diaz ovat täydellinen valinta elokuvan päähenkilöiksi. Ja Katen roolihahmon koti Englannissa on piste iin päälle... se täytyy nähdä!!! Voin vannoa, että jokainen jouluihminen rakastaa tätä elokuvaa!

P.S. Minulle kävi tiistaina pieni onnettomuus liukkaalla kotipihalla ja sen johdosta minulla on nyt yksi murtunut sormi (oikean käden nimetön). Sormi on teipattuna vieruskaveriinsa seuraavat kolmisen viikkoa, joten valitettavasti ihan lähiaikoina ei ole minulta tulossa askarteluja eikä mitään pientä piperrystä keittiön puoleltakaan. Monenlaista muuta juttua toki yritän kirjoitella sormesta huolimatta. Muistakaa hiekoittaa liukkaat pihat ajoissa!!!

6 kommenttia:

 1. The Holiday on myös mielestäni paras ja kestää katsoa jouluisin uudelleen.
  Onneksi leffoja voi katsoa sormi murtuneena, ;)

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Ja kaupasta saa leffaherkkuja ilman, että alkaa itse keittiössä värkätä. :)

  VastaaPoista
 3. Holiday on kyllä yksi parhaista näkemistäni leffoista!!!! <3 Sen jaksaa katsella yhä uudestaan ja uudestaan... Se talo on kyllä niin ihana!! <3 Oispa itselläkin sellainen... ;)

  Onneksi ei kuitenkaan tuon pahemmin käynyt!! Eipä tuokaan kivaa ole... :( Tästä leffasta tulee kyllä hyvälle mielelle, vaikka onkin sormi paketissa.

  VastaaPoista
 4. Holiday pysyy varmasti kestosuosikkieni joukossa lopun ikääni. Jaksan katsoa samat suosikkielokuvat aina uudelleen ja uudelleen. Elokuvanautinto on takuuvarma, kun jo ennakkoon tietää tykkäävänsä leffasta. :)

  Onneksi tosiaan ei pahemmin käynyt, tämä on todella pikkuvika siihen verrattuna, jos liukastuja olisi ollut vaikka naapurin iäkäs mummo.

  VastaaPoista
 5. Moi! Hyvii leffoi noi! Mut the Holiday on mun lemppari noista! Aivan ihana leffa!:) Ja jotenkin vähän sellanen "joulu leffa"!:) Jouluna on ihana katsoa joulu leffoja!:)
  Marelo

  VastaaPoista
 6. Tuo boxi olisi aivan mahtava, tosin meillä jo kaksi noista leffoista. Toivottavasti sormesi on jo parempi.

  t. Joululauluja syyskuusta

  VastaaPoista