perjantai 18. marraskuuta 2011

Arvonnan voittajat

Joulureen huikea arvonta päättyi kellon lyödessä kaksitoista. Arpaliput laitettiin perinteisesti jouluhattuun ja ehdottomasti puolueeton aviomieheni sai toimia onnettarena.

Ensimmäisen palkinnon voitti PIRKKIS. Hän oli jättänyt kommenttinsa eilen: "Mahtava blogi tosiaan! Mukana kolmella arvalla tietenkin... Ihanaa joulunodotusta ♥ " Pirkkis saa 30 euron arvoisen paketin, jonka lähetämme hänelle Rovaniemeltä Joulupukin Pajakylästä viikon päästä lauantaina.

Toisen palkinnon voitti NINSKU. Ninsku oli jättänyt kommenttinsa 18. lokakuuta: "Ninsku osallistuu kahdella arvalla, sillä onhan hän jouluhöpsö pahimmasta päästä. Tämän blogi on kaikenkaikkiaan ihanan monipuolinen ollut tähän mennessä! Kiitos loistavista elokuva-vinkeistä! Kuvat ovat kivoja, niitä voisi olla vaikka enemmänkin!" Ninsku saa yllätyspalkinnon myöskin Pajakylästä.

PIRKKIS ja NINSKU! Lähettättehän nimenne ja postiosoitteenne Joulureen sähköpostiosoitteeseen joulureki(a)gmail.com mahdollisimman pian!!

Onnea voittajille!!! Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Kaikki kommenttinne on luettu huolellisesti. Käsittelemme ne Wiltsun kanssa yhdessä viikon päästä kun tapaamme toisemme ja kirjoitamme sitten ajatuksistamme blogiin.

6 kommenttia:

 1. Paljon ONNEA Pirkkis ja Ninsku! Ja suuret kiitokset kaikille muillekin osallistujille! Kaikki kommentit lämmittivät kovasti mieltä ja odotankin innolla, että pääsemme niitä viikon päästä yhdessä Teijan kanssa pohtimaan.

  VastaaPoista
 2. Läheltä liippas, ihan säikäytti kun Ninskun nimimerkki oli niin sama kun oma. :P

  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. IHANAA!!! Mun eka blogivoittoni ja niin sopivasti jouluihmiselle joulublogista :o)

  ♥♥♥ KIITOS, KIITOS, KIITOS ♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Molemmat voittajat ovat nyt lähettäneet yhteystietonsa Joulurekeen, joten paketteja laitetaan heille tulemaan ensi viikon lauantaina. Melkein tippa tuli silmään, kun niin aidon onnellisia olivat kumpainenkin voitoistaan. :) Onnea vielä kerran, ihanat Pirkkis ja Ninsku! <3

  VastaaPoista