torstai 6. lokakuuta 2011

Wiltsun ja Suvin Salaiset Paketit

Sain eilen ihanaa postia! Ensimmäinen Salaisen Jouluystävän paketti oli tupsahtanut postilaatikkoon päivän aikana. En laisinkaan osannut kuvitella, että saisin postia jo näin pian. Yllätys oli todellakin mieluinen.

Paketissa oli joulukalenteri, jouluisia tuikkuja ja ihana jouluinen tikkari. Rakastan joulukalentereita. Meillä on joka vuosi lapsilla yhdet kaupasta hankitut kalenterit sekä lisäksi teen molemmille omat kalenterit, joihin laitan pieniä ja välillä vähän isompiakin yllätyksiä. Lisäksi ostan itselleni yleensä jonkinlaisen suklaakalenterin, ja toisinaan olen saanut ystävältäni kuvakalenterin. Tällä kertaa Salainen hoiti kuvakalenterin hankinnan, joten voitte uskoa, että ilahduin. Muitakin joulukalenterivirityksiä minulla on meneillään, mutta niistä lisää sitten lähempänä joulukuuta. Joulukalenterit tuovat joulun odotukseen oman jännityksensä, joten niitä ei voi mielestäni koskaan olla liikaa.

Kynttilöitä alan polttaa hyvissä ajoin syksyllä (ja kyllä, poltan kesälläkin). Joten nämä tulevat varmasti käyttöön jo pian. Tikkarin kanssa meinasi olla ongelma, että sain piilotettua sen tyttäreltä, joka on varsinainen sokerihiiri. Tullut vissiin äitiinsä, joka sopivan paikan tullen ajatteli syödä tikkarin ihan itse ;)

Suuret kiitokset Salaiselleni! Piristit paljon päivääni paketillasi :)

Valitettavasti kuva ei tee oikeutta joulukalenterille, jossa on mukana mm. kimalletta ja on todella kaunis kalenteri!


Myös Suvi on jo saanut ensimmäisen pakettinsa! Käykääpäs kurkkaamassa paketti Suvin blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti