tiistai 25. lokakuuta 2011

Oulussa on jo joulu!

Täällä Oulussa on jo niin joulu, etten meinaa nahoissani pysyä! Kaupungille, keskelle toria on tuotu valtavan suuri, ihana joulukuusi. Kuusen ympärille on jäädytetty luistinrata. Japanilainen kuvausryhmä on tullut tänne kuvaamaan Pepsi-mainosta ja torille tehty joulu on rekvisiittaa. Mutta voi, niin mieluista rekvisiittaa ainakin minun mielestäni! Kävin ihastelemassa toria jo päivällä ja kuusen nähtyäni oli pakko mennä nyt yölläkin katsomaan, miltä siellä näyttää pimeän tullen. Harmikseni mukanani ei ollut kameraa, joten piti tyytyä kännykällä kuvaamiseen.
Tällaista oli päivällä:

Ja tällaista yöllä:

Kuusen ja luistinradan lisäksi kauppahalli ja kaikki muut ympärillä olevat rakennukset olivat täydessä valaistuksessa ja valojen heijastus näkyi taivaalla jo kaukana, kun lähestyimme toria. Valtavan suuret nosturit, telineet ja valonheittimet eivät näyttäneet niin jouluisilta, mutta se ei minua haitannut, koska katselin vain kuusta ja luistinrataa, jossa luisteli vihreisiin pukeutuneita tonttuja ja talvivaatteissa olevia ihmisiä.
Muut paikalla olleet ihastelijat tiesivät sanoa, että nyt on jo neljäs yö, kun torilla tapahtuu. En tiedä kuinka kauan kuvaukset kestävät, mutta minun on ihan pakko mennä huomennakin ihastelemaan näkyä kunnollisen kameran kanssa. Joulu on tullut!!!

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä pakko nähä. Toivottavasti ehin.

  VastaaPoista
 2. Paikan päällä näyttää ihan satumaiselta, nämä kuvat eivät ole yhtään mitään sen rinnalla. :)

  VastaaPoista
 3. Viime viikon tiedon mukaan vielä tänään tiistaina piti kuvata.

  VastaaPoista
 4. Kävin tänään torilla ja siellä olivat jo keräämässä joulurekvisiittaa pois. Eli ovat tainneet kuvaukset jo päättyä. Kuusi toki oli vielä koristeineen torin reunalla, toivottavasti jääkin siihen joulun ajaksi. :)

  VastaaPoista