perjantai 21. lokakuuta 2011

Marabou Symphony –konvehdit

Joulumakeiset ovat jälleen tulleet kauppoihin. Lähes konvehtien syömistäkin mukavampaa on hypistellä ja ihastella uusia ihania pakkauksia kaupassa. Tänään käsiini jäi uusi Marabou Symphony –konvehtirasia ja sehän tuli oikein kotiin asti.

Rasiassa on 400 g maitosuklaakonvehteja ja hinta oli 4,85€. Rasiasta löytyi nämä konvehdit: pähkinäcrisp, suklaamedaljonki, appelsiinitryffeli, suklaatryffeli, toffee sinfonia, pähkinänougat, mansikkakonvehti, karamelli ja hasselpähkinäkinuski.

Jo ennen rasian avaamista ihastuin konvehtilajitelmaan. Nimien perusteella tykkäisin kaikista muista paitsi appelsiinitryffelistä. En vain pidä appelsiinin ja suklaan yhdistelmästä, joten tätä konvehtia en edes maistanut. (Mieheni maistoi ja kommentti oli: ”ihan ok”.) Kaikkia muita konvehteja maistoin. Ja tykkäsin paljon. Tykkäsin jokaisesta erikseen. Mutta. Tässä rasiassa on yksi mutta. Tuli äklö olo jo kolmannen konvehdin jälkeen. Se aiheuttaa melkoisen ristiriitaisia tunteita. On oikein hyvä, jos ei pysty syömään enempää kuin kolme konvehtia. Siitä tulee itselle todella hyvä omatunto, kun säästyy neljännen, viidennen, kuudennen ja ties kuinka monennen konvehdin kaloreilta. Mutta miksi laittaa 400 g konvehteja yhteen rasiaan, jos pystyy syömään vain kolme? Minulle olisi riittänyt 100 gramman rasia varsin hyvin. Se olisi voinut olla halvempikin. Voihan se olla, että konvehtirasioiden suunnittelussa on ajateltu, että samasta rasiasta syö useampi ihminen, mutta minun rasiasta ei yleensä syö. Eikä se ajatus nyt paljon lämmitä, kun tuijotan noita konvehteja, tiedän niiden olevan hyviä, mutta maistettuani jo yhden jokaista (paitsi appelsiinitryffeliä), oksentaisin ihan varmasti, jos söisin vielä yhdenkin lisää.

Lyhykäisyydessään siis: Marabou Symphonyt ovat aivan ihania konvehteja, mutta saisinko niitä (myös) pienemmissä pakkauksissa, kiitos!

8 kommenttia:

 1. Oi joi, minä taas rakastan appelsiinin ja suklaan ihanaa yhdistelmää, joten tämä on siksikin varmaan haettava jo jemmaan!

  VastaaPoista
 2. Susa, minun ensimmäinen kokemukseni appelsiininmakuisesta Pims-keksistä noin kuusivuotiaana oli niin mieleenpainuva, että tuskin pääsen siitä koskaan yli. Aina kun maistan appelsiininmakuista suklaata, tulee se sama tunne kuin silloin. Saa nähdä meneekö mielikuva koskaan ohi. :)

  VastaaPoista
 3. Hei joo niistä en minäkään tykkää kauheasti jostain syystä! Mutta just maraboun appelsiinikrokanttisuklaa on ihanaa jne!

  VastaaPoista
 4. Minä olen päättänyt että pitää päästä marraskuun puolelle, ennenkö aloitan joulusuklaiden oston (ja syönnin). :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa sitten heti ensimmäisenä ostaa näitä. Ei ihan heti tee mieli joulusuklaita lisää, kun olivat niin äklömakeita...

  VastaaPoista
 6. Minäkin maistoin niitä kaikkia ja oli TODELLA hyviä! Minä tykkäsin eniten mansikasta. Se oli erilainen kuin missään muualla. Aion tänä jouluna ostaa useammallekin tutulle lahjaksi tämän konvehtirasian, vaikka se maksaakin enemmän kuin Paradise ja Aladdin. Se ON hintansa väärti!

  VastaaPoista
 7. Enemmän, mistä oikein ostit?

  Meillä tarjoustalossa ainain on toisin päin tää rasia oli vaan 3,50 ja kaikki huippuhyviä...kauhee himo jäi ^^

  VastaaPoista
 8. Minäkin ostin tämän rasian ja tykkäsin tosi kovasti. Aivan ihania, makeita, mutta ihania. Minä maksoin alle viisi euroa rasiasta. Paradis oli yli seitsemän euroa.

  VastaaPoista