tiistai 18. lokakuuta 2011

Leivotaan

Jossain vaiheessa syksyä alan aina vilkuilla kaupan lehtihyllyjä "sillä silmällä". Joko joululehtiä olisi ilmestynyt. Viime viikon lopulla vilkuilu tuotti tulosta ja mukaani lähti Leivotaan-lehti. Leivotaan on ihan uusi lehti, joka ei ole varsinainen joululehti, vaan ilmestyy ympäri vuotta. Tämä uusin numero on vaan täydellisesti keskittynyt jouluun. Lehdestä löytyy useita kokeilemisen arvoisia reseptejä. Useita erilaisia joulumakeisia, kuivakakkuja, keksejä ym. herkullista. Vielä en ole ehtinyt tarttua yhteenkään reseptiin. Mutta jonossa on monta makeutta, jotka aion lähiaikoina testata. Namskis.

Kuva lainattu täältä.

3 kommenttia:

 1. Ostin myös tämän lehden. Harmittaa vain se, että lehden kannessa lupailtiin gluteenittomia reseptejä, joita olikin sitten tasan yksi lehdessä.. :/ Tottakai sitten konvehdit on gluteenittomia, mutta ajattelin, että olisi löytynyt myös joku pullaohje tai keksien ohje.
  Muuten lehdessä kyllä oli paljon kivoja ideoita. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla myös nämä joulun leivonta- ja ruokalehdet ovat ehdottomia jouluhankintoja :) Edellisten vuoden lehdet kaivetaan myös marraskuussa esiin ja aina on niin kiva, kun niistä vanhoistakin löytyy "uusia" juttuja.

  VastaaPoista
 3. Lasienkuli, itse huomasin myös, että gluteenittomia leivonnaisa mainostettiin kannessa. Sen enempää en vielä sisältöön perehtynyt, mutta onpa kurjaa, jos vain yksi gluteeniton ohje lopulta löytyi :(

  SiniK, minä myös säilytän aina edellisten vuosien lehdet ja alan niitä joulun alla selaamaan. Aina niistä vanhoistakin lehdistä löytyy paljon uusia juttuja. Tätä Leivotaan-lehteä kyllä suosittelen. Löytyi harvinaisen paljon hyviä nopeita ja helppoja reseptejä.

  VastaaPoista