maanantai 24. lokakuuta 2011

Kosmetiikkakalenteri

Viime viikolla tein lasten joulukalenteripostauksen, jossa esittelin lasten joulukalentereita. Joulukalenteripostaus onkin ollut Joulureen ylivoimaisesti luetuin teksti. Joulukalenterit siis kiinnostavat. Lapsille on tarjolla jos jonkinmoista joulukalenteria. Itse tulin hieman kateelliseksi, kun tytöille on tarjolla useita erilaisia meikkikalentereita. Meidän 3-vuotiaskin tahtoisi itselleen omansa, mutta onhan selvää, että 3-vuotias on vielä liian pieni meikkaamaan :) Mutta kosmetiikkafriikkinä tahtoisin siis itselleni meikkikalenterin. Millaisessa pimennossa lienenkään elänyt, sillä en tiennyt tällaisia olevan olemassa. Onneksi eräs ihana lukija vinkkasi, että ainakin kahtena viime jouluna Anttilassa on ollut myytävänä meikkikalentereita huokeaan hintaan. Tänä vuonna on tulossa myös kalenteri myyntiin, joten sellainen tulee sitten minullekin.

Asiasta innostuneena tahdoin ottaa asiasta enemmän selvää ja Teija tekikin taustatyötä meidän molempien puolesta ja taisi käyttää useamman tunnin aikaa googletellen erilaisia kalentereita. Koska pidän laadukkaasta kosmetiikasta, innostuin kovasti Lancomen kosmetiikkakalenterista. Rehellisesti sanottuna en kyllä pelkästään innostunut, vaan olin seota totaalisesti kalenterin nähtyäni. Valitettavasti kalenteri on hankala saada, ja sekin ainoa nettikauppa, joka sitä myy, ei toimita Suomeen. Tai mahdollisesti toimittaa, mutta tilaus täytyisi hoitaa puhelimitse. Emme uskaltaneet ottaa sitä riskiä, että lähtisimme ulkomailta puhelimella tilaamaan, ja kovasti pettyneinä jouduimme luopumaan haavestamme saada Lancomen kalenteri tänä vuonna. Hinta kalenterissa on aikamoisen korkea, mutta mitä sitä ei oman mielenrauhansa eteen tekisi. Tänä vuonna tulemme siis hankkimaan Anttilan meikkikalenterin, mutta ensi syksynä päätämme lähteä Teijan kanssa yhdessä Lontooseen hakemaan omat Lancomen kalenterimme paikan päältä. Saattaa kuulostaa hullulta idealta, mutta näin korvaamme tämän vuoden pettymyksen oikein urakalla ;) Onhan Lontoossa toki muutakin nähtävää kuin joulukalenteri, joten en usko siitä tulevan ihan turha reissu.


Kuva Selfridges&Co.


5 kommenttia:

 1. Voi vitsi...voi vitsi..Voi olla, että joutuisitte sitten tuomaan ensi vuonna mullekin sieltä yhden ;)

  Lancomen tuotteet ovat laadukkaita ja kyllä niistä olisi valmis maksamaankin. Tuossa koossakin olisi kiva päästä testaamaan sellaisia, mitä ei ehkä normikokoisena tohtisi kylmiltään ostaa.

  VastaaPoista
 2. "Seota" on aika lievä sana Wiltsun reaktioon tästä kalenterista. Minä sekosin. Wiltsun reaktio oli huomattavasti voimakkaampi. Jos hän asuisi isommassa kaupungissa, kannattaisi harkita jotain lääkitystä ennen shoppailukierrosta. :D

  Mutta tämä kalenteri on todellakin niin upea, että näen uniakin tästä. Harkitsen edelleen vakavasti tilaamista puhelimitse, mutta jotenkin kaivertaa antaa luottokortin numero puhelimessa. Onnistuisipa edes sähköpostilla, siitä sentään jäisi jonkin jälki itselle. Onko kukaan teistä tilannut tätä kalenteria? Tai onko jotain muita keinoja hankkia juuri tämä kalenteri? Kaikki vinkit ovat kullanarvoisia. Tänä vuonna ei ole enää varaa lähteä hakemaankaan sitä...

  VastaaPoista
 3. Susa, mä arvasin, että tilauksia alkaa sadella meidän matkalle ;) Mutta siis minkä ihmeen takia kaikki kosmetiikkafirmat eivät käytä joulukalenteri-ideaa. Sillä tuo on aivan mahtava myyntivaltti. Pienessä koossa on hyvä testata ja varmasti sieltä löytyy sellaisia helmiä, joita tulee jatkossa ostettu isommassa koossakin.

  Teija, ja sinä et edes kuullut minua, kun nämä kuvat näin. Hihkuin ja tärisin ja kaikkea mahdollista. Onni sinänsä, että kalenteri on Lontoossa. Saatat nimittäin hävetä silmät päästäsi, kun pääsen näkemään tuon livenä. Ja mikä hermoromahdus, jos tuo kalenteri olisikin sitten loppuunmyyty meidän nenän alta ;D

  VastaaPoista
 4. Yritin tilata tämän kalenterin sähköpostitse, mutta ei onnistunut. Samassa sähköpostissa kävi ilmi, että myöskään puhelimitse tilaaminen ei onnistu. Silloin kyllä suostuisivat lähettämään Suomeenkin, mutta täytyisi silti olla jokin osoite myös Iso-Britanniassa ja sitähän minulla ei ole.

  Jos joku teistä ihanista lukijoista on menossa Lontooseen ennen joulukuuta, niin haluaisitteko tehdä valtavan suuren palveluksen ja tuoda minulle ja Wiltsulle sieltä nämä kalenterit? Maksaisimme tietysti kalenterin hinnan ja palkkion kalenterin tuomisesta.

  VastaaPoista
 5. Voi herranenaika! Nyt minunkin on aivan pakko meikkikalenteri itselleni hankkia. No mutta minunkin pitää sitten tänä vuonna sieltä anttilasta se meikki kalenteri hankkia. En kyllä Lontooseen ole matkaa suunnittelemassa, rahatkin vähissä. Mutta aivan mahtavaa että Anttilasta edes löytyy, olisiko teillä kuvaa siitä kalenterista jonka voisitte lähettää? Jos on, niin mielellään tänne koska itellä ei sähköposti nyt väliaikaisesti toimi. Ja satutteko tietämään minkälaisia meikkejä siinä olisi? Koska itellä on aika herkkä iho, johon ei ihan mitä tahansa voi laittaa :) Viimeksi tänne onkin joku kommentoinut 2011. Harmillista.

  VastaaPoista