tiistai 25. lokakuuta 2011

Kirje Joulupukilta

Lapsethan mielellään kirjoittavat Joulupukille. Meillä kirjoitetaan aina jo hyvissä ajoin. Ja ehdimmekin kirjoittaa useammankin kirjeen pukille ennen joulua. Sukulaiset kyselevät usein lahjatoiveita, joten kirjeistä on hyvä luntata, mitä lapset itse tahtoisivat.

Joulupukki on sellainen ukki, että hän vastaa mielellään kirjeisiin. Käytännössähän lasten kirjoittamat kirjeet eivät monesti päädy perille Joulupukille asti, vaan jäävät matkan varrelle jonnekin vanhempien omiin kätköihin. Mutta miten lapset ilahtuvatkaan siitä, kun Joulupukilta on tullut postin mukana ihan oikea kirje vastaukseksi! Ja mikä ettei tällaisen kirjeen voisi tilata itselleen tai yllätykseksi ystävälle. Ihka aidon Joulupukin kirjeen voi tilata täältä. Yksi kirje maksaa 7,75€.

Joulupukki.fi  on muutenkin hyvin mielenkiintoinen ja viihdyttävä sivusto. Sivujen parhainta antia ovat Joulupukki -aiheiset videot. Meidän 3-vuotias neiti tykkää katsella näitä. Hänen suosikkinsa taitaa olla video nimeltään "Muistakaa olla kilttejä". Kuukauden päästä olemme lähdössä videoiden kuvauspaikkaan Joulupukin Pajakylään Napapiirille. Tyttö olikin ihmeissään, mikä kumma se Napapiiri oikein on, näytetäänkö siellä Joulupukille napaa... Sitä ehkä täytyy kysyä Joulupukilta itseltään sitten paikan päällä ;)


Kuva Santatelevision.com.

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö pystyykö kirjettä tilaamaan ympäri vuoden vai ainoastaan joulun aikaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttäisi pystyvän tilaamaan ympäri vuoden. :)

      Poista