maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaikkien aikojen Joulu

Kaikkien aikojen Joulu -lehti ei pettänyt tänäkään vuonna. Tämä on jo neljäs vuosi, kun kyseinen lehti on ilmestynyt. Aivan mieletön luku- ja fiilistelypaketti jouluun. Lehdestä löytyy jälleen niin paljon ideoita, että on vaikea päättää, mihin tarttuisi. Näissä joululehdissä on se hyvä puoli moneen muuhun lehteen verrattuna, että näitä jaksaa selailla useina vuosina peräkkäin. Normaalisti laitan aina kaikki lukemani lehdet kierrätykseen, mutta joululehdet säästän kaikki myöhempiä vuosia varten.

Teen jouluksi aina laatikot ja muut jouluruuat itse. Tästä lehdestä löytyy hyviä ohjeita perinteisten laatikkojen tekemiseen. Lisäksi löytyy useita leivontaohjeita, joita olen jo katsellut "sillä silmällä". Parmesaani-pinjansiemenkekseillä meinasin ainakin ilahduttaa itseäni tällä viikolla ;)

Kaikkien aikojen Joulu antaa myös paljon vinkkejä askarteluun ja käsillä näpertelyyn. Ilahduttavaa oli huomata, että useissa ohjeissa oli käytetty kierrätysmateriaaleja.

Kertakaikkisen upean lehden on Kaikkien aikojen Joulun toimitus saanut aikaiseksi!

3 kommenttia:

 1. Mulle tuli kanssa tämä lehti muutama päivä sitten postissa ja kyllä sen sivujen siivillä matkasin suoraan Joulumaahan! <3 Täydellinen joululehti :)

  Saana

  VastaaPoista
 2. Sanoppa muuta! Minä olen ostanut tänä vuonna jo melkoisen läjän joululehtiä ja tämä on ihan paras kaikista! Vielä parempi kuin aikaisempina vuosina. :)

  VastaaPoista
 3. Saana, tää on kyllä tosiaan täydellinen lukupaketti jouluun!

  Teija, minustakin paljon parempi vielä kuin aikasempina vuosina :)

  VastaaPoista