torstai 27. lokakuuta 2011

Joulureen terveisiä

Kertoisinko teille hieman Joulureestä ja Joulureen tunnelmista? Idea Joulureestä lähti meiltä jo kesäkuussa, jolloin aloimme Teijan kanssa molemmat haudutella ja kypsytellä ideaa jouluisesta blogista. Rakastamme molemmat joulua kovasti ja molemmille joulu on ehdottomasti vuoden hienoin juhla. Elokuussa 2011 laitoimme Joulureen viimein pystyyn. Ja nyt reilu kaksi kuukautta myöhemmin, voimme todeta, että kyllä kannatti. Sen lisäksi, että pyrimme antamaan paljon jouluisia vinkkejä teille rakkaat lukijat, olemme itse saaneet tästä blogista paljon. Tänä vuonna, jos mahdollista, joulun odotus on meillä molemmilla entistäkin kiehtovampaa ja tämä kaikki on paljolti Joulureen ja teidän lukijoiden ansioita.

Kävijämäärät ovat ylittäneet suurimmatkin odotuksemme. Kirjautuneita lukijoita on tällä hetkellä tasan 50, mutta todellinen kävijämäärä vuorokaudessa on moninkertainen. Ja kävijämäärä näyttäisi olevan kasvussa päivä päivältä. Tahdommekin välittää teille kaikille suuret kiitokset siitä, että olette jaksaneet käydä lukemassa ja kommenttejakin on tullut mukavasti! Jokainen kommentti ilahduttaa, mutta on myös mukava huomata, että lukijoita käy paljon, vaikkei aina kommenttia tulisikaan.

Tällä hetkellä Joulureessä on menossa arvonta. Joka on yksi tapamme kiittää teitä. Mikäli et ole vielä osallistunut arvontaan, voit käydä osallistumassa täällä. Arvontaan on tullut toinen toistaan ihanampia kommentteja, joihin lupaamme palata viimeistään heti arvonnan päätyttyä. Joitain juttutoiveita olemme jo toteuttaneetkin ja pikkuhiljaa toteutamme näitä kaikkia muitakin mukavia toiveita, mitä olette meille jättäneet. Lisääkin juttuideoita saa heittää. Arvonnan päätyttyä teemme yhteenvedon ideoista, sekä terveisistänne ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiinne.

Yksi kysymys, mikä on puhuttanut, on Salainen Jouluystävä. Moni teistä löysi blogimme hieman liian myöhään, eikä valitettavasti ehtinyt enää tämän vuoden Salaiseen Jouluystävään mukaan. Kyselyitä Salaisesta Jouluystävästä ja siihen mukaan pääsemisestä on tullut useita. Koska jokaiselle osallistujalle on jo arvottu oma Salainen, on jälkikäteen enää hankala ottaa ketään rinkiin mukaan, vaikka sen kovin mielellämme olisimme tehneetkin. Mutta kaikille kiinnostuneille tiedoksi, että kannattaa pitää blogi mielessä, liittyä lukijaksi, seurata Blogilistan tai Facebookin kautta, sillä ensi syyskussa alkaa uusi Salainen Jouluystävä kierros ja toivottavasti näemme kaikki tänä vuonna rannalle jääneet siellä.

Kiitos!

2 kommenttia:

  1. tää blogi on kyl aivan mahtava. :D Aina tulee joulumieli kun tääll vierailee. <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että viihdyt blogissamme. :) Vastavierailullakin on käyty. ;)

    VastaaPoista