keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Jouluäippäx2, Lasienkuli ja Salaiset paketit

Viime päivinä Salaiset Jouluystävät ovat olleet ahkerina ja lähetelleet paketteja mukavaan tahtiin. Aika moni osallistuja on jo saanut ensimmäisen pakettinsa. Nyt Joulureestä löytyy erillinen välilehti Salaiselle Jouluystävälle. Välilehdeltä löytyy osallistujat, sekä nimen kohdalta klikkaamalla pääsee kurkkaamaan saatuihin paketteihin. Tuolta on helppo seurata, ketkä kaikki ovat jo saaneet pakettinsa ja ketkä ovat vielä saamatta.

Jouluäippäx2 ilmoitti eilen saamastaan paketista. Ihanaan pakettiin pääset kurkkaamaan tästä.

Lasienkuli kirjoitti blogiinsa myös saaneensa paketin. Kuva ja tarkempi kuvaus paketista vielä on varmaankin tulossa... Mutta esimakua saa tästä linkistä.

Kuvista minun täytyykin esittää osallistujille kysymys. Toivotteko Salaisen Paketin postauksen yhteyteen kuvaa? Itse koen kuvan tärkeäksi. Minusta paras kiitos Salaiselle Jouluystävälleni on kuva saaduista jutuista pienen tarinan kera. Toki valokuvaaminen vie hetken aikaa ja voi olla joskus myös hieman hankalaakin, mutta täytyy muistaa, että hän joka sinulle lähettää paketin, on todennäköisesti nähnyt enemmän vaivaa paketin keräämiseen. Mielestäni kuva on olennainen osa paketin esittelyä. Vaikka toki pelkästä tekstistäkin selviää, mitä paketissa on, mutta kuva tuo lisää persoonaa esille. Näin siis itse ajattelen, mutta kiinnostaa kovasti, että mitä mieltä muut olette. Kertokaahan mielipiteenne, jookos :)

5 kommenttia:

 1. Minusta olisi kiva nähdä myös kuvat pakettien sisällöstä :)

  VastaaPoista
 2. Kuva pakettien sisällöstä on kyllä suuri osa. Kuitenkin yksi kuva on kuin tuhat sanaa, eli eipä lahjasta kertominen kerro kuitenkaan kaikkea.
  Itsekkin kuvaa laitan, kun vain saan kameran takaisin. ;)

  VastaaPoista
 3. Vielä lisää.. :)
  Oon tuolla Salainen jouluystävä-lehtisessä viimeisen paketin kohdalla fairy. Muutin tosiaan nimen takaisin tähän entiseen, joten vähän sekavuutta se tuo. :)

  VastaaPoista
 4. Monet joulujutut ovat niin kauniita, etteivät ollenkaan avaudu pelkän tekstin perusteella. Kuvia olisi siis ihana nähdä!

  VastaaPoista
 5. Marzzu, samoin :)

  Lasienkuli, hyvä kun huomasit tuon nimivirheen, se on nyt korjattu :) Juu, olitkin laittanut postaukseen, että kirjoitat paketista myöhemmin lisää. Minusta tuo onkin kiva, että jos ei heti ehdi kuvata ja kirjoittaa postausta, niin lyhyesti jossain vaiheessa mainitsee blogissa, että paketti on saapunut. Tällöin lähettäjä tietää, että paketti on tullut perille.

  SiniK, kyllä tosiaan kuva kertoo aika paljon, ja joulujuttuja kun löytyy niin kauniita, että sanoin on vaikea kuvailla.

  VastaaPoista