torstai 8. syyskuuta 2011

Salainen Jouluystävä ilmoittautuminen

Salaisen Jouluystävän ilmoittautuminen alkakoon. On ollut erityisen ilahduttavaa huomata, että kiinnostuneita Salaiseen Jouluystävään on ollut todella paljon. Saamme varmasti todella mukavan kierroksen aikaan.

Salaiseen Jouluystävään osallistuville arvotaan jokaiselle oma Salainen Jouluystävä, jolle tulee lähettää kolme kymmenen euron arvoista pakettia välillä 1.10-24.12. Tarkoituksena on, ettet pakettia lähettäessäsi paljasta itseäsi omalle Salaisellesi. Voit itse päättää, sisällytätkö postikulut kymmeneen euroon vai et. Voit toki halutessasi lähettää arvokkaammankin paketin, mutta muista, ettet voi odottaa saavasi yhtä arvokasta tilalle. Paketissa olisi hyvä olla jotain jouluista, mutta myös jotain muuta vastaanottajalle mielekästä voi laittaa pakettiin mukaan. Mikäli olet taitava käsistäsi, myös itsetehdyt lahjat käyvät mainiosti.

Kun saat paketin, teet postauksen paketistasi omaan blogiisi ja laitat sen jälkeen linkin paketistasi Joulureen sähköpostiin, jotta voimme linkittää paketit Joulureen sivuille. Voit osallistua, vaikkei sinulla olisikaan omaa blogia. Tällöin valokuvaat saamasi paketit ja lähetät valokuvan ja pienen postauksen paketista Joulureen sähköpostiin, ja Joulureen tonttu julkaisee paketin Joulureessä.

Kunhan kierros käynnistyy, teen osallistujaluettelon Joulurekeen ja jatkossa myös selkeät postaukset saaduista paketeista. Tuli myös mieleeni kiva idea, että jokainen voisi halutessaan lähettää lisäkysymyksiä tms. omalle Salaiselleen Joulureen tontun välityksellä. Tämä mahdollisuus olisi hyvä olla, sillä jos mukana on paljon sellaisia, joilla ei ole omaa blogia, heistä on hankalampi saada taustatietoa. Kysymysten avulla pakettien hankinta voisi olla helpompaa. Tätä kysymysasiaa voimme yhdessä pähkäillä vielä uudemman kerran ilmoittautumisen päätyttyä.

Säännöt yksinkertaisuudessaan ovat kuitenkin siis seuraavat: Mikäli ilmoittaudut mukaan, sitoudut lähettämään Salaiselle Jouluystävällesi kolme kymmenen euron arvoista pakettia jouluaattoon mennessä. Ja omat saamasi paketit joko bloggaat omassa blogissasi tai lähetät kuvan ja pienen postauksen paketista Joulurekeen.

Ilmoittautuminen alkaa nyt ja loppuu 22.9. Ilmoittadu sähköpostilla joulureki (at) gmail.com. Nimen ja postiosoitteen lisäksi kerro hieman itsestäsi (esim. ikä, perhe, jouluiset tai muut kiinnostuksen kohteet tms.) ja jos sinulla on blogi, voit laittaa blogisi linkin mukaan.

Mikäli yleisiä kysymyksiä tai ideoita kierroksen kulusta tulee mieleen, kommentoi tähän postaukseen, jotta voimme yhdessä miettiä vastauksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti