keskiviikko 17. elokuuta 2011

Syystunnelmia ja joulun odotustaMinun jouluni alkaa useimmiten tämän kirjan selailusta. Noh, alkaa ja alkaa, fiilistelen joulua ympäri vuoden, joten hyvin vaikea sanoa mihin edellinen joulu loppuu ja seuraava alkaa. Mutta kuitenkin, tästä kirjasta saan joka vuosi innostavia vinkkejä. Kirjan nimi on ”Syystunnelmia ja joulun odotusta” ja sen on kirjoittanut/koonnut Tiia Koskimies. Ehdoton suosikkini kirjassa on punaviinikakku, joka onkin saanut jo melko suuren suosion tuttavapiirissäni. Tänä vuonna aion kokeilla enemmänkin kirjan reseptejä. Toki minulla on monta muutakin joulukirjaa. Enemmistö kirjoista liittyy ruokaan tai koristeluun, mutta onpa mukana myös sarjakuvakirjoja ja jokunen lastenkirjakin. Suoraan sanottuna olen ihan hupsuna jouluaiheisiin kirjoihin. Takuuvarmasti niistä tulee juttua tänne blogiinkin. On mukava kokeilla kaikenlaista uutta jouluista. Toiveita ja kysymyksiäkin saa esittää.

8 kommenttia:

 1. Meillä kun ensimmäinen lapsi syntyi (poika), niin ostin ensimmäisen puoli vuotta hänelle kirjoja ja joskus sitten huomasin että enemmistö niistä oli joulukirjoja :D Täytyi sitten laajentaa skaalaa myös muihin kirjoihin ;)
  Mulla on joku ikivanha jouluinen reseptikirja ja marttojen joulukirja, joita selaan pitkin vuotta :) Sitten ihan aikakausi lehtiä, ja käsityö, joilla fiilistelen pitkin vuotta!
  Joululahjoja alan ostaa heti kun kaupat aaton jälkeen avaavat ovensa. Ja ostan niistä jouluaattoon asti :D Joulu on niin ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Samanlaisia jouluhöpsöjä tunnutaan sitten olevan molemmat. :D

  VastaaPoista
 3. Voi että ihanaa kun näitä joulublogeja aletaan jo päivittelemään! Eilen jo meinasin iskeä joulu-cd:n koneeseen, mutta hillitsin itseni vielä ;) Lahjojakin olen jo ostellut :)

  VastaaPoista
 4. Katja, eikös :) Minäkin olen useana vuotena ostanut lahjoja jo tässä vaiheessa. Tämä vuosi taitaa ollakin poikkeus lahjarintamalla. Onneksi vielä ehtii ;)

  VastaaPoista
 5. ihana löytää uusia jouluihmisiä :D

  VastaaPoista
 6. Päivi, samoin :) Mukava huomata, että vaikka blogi on ollut vasta muutaman päivän pystyssä ja tähän aikaan vuodesta, niin silti on tullut jo paljon mukavia kommentteja ja ollut paljon kävijöitä! Kiitos teille :)

  VastaaPoista
 7. Olipa ihana löytää joulublogi jota on päivitetty jo tänä vuonna.. aika moni blogi uinuu vielä! Täällä jo tontun paja kuhisee ideoita ja kaikki joululehdet ja kirjat on selattu jo moneen kertaan läpi. Minulla joulu hiipii mieleen heti juhannuksen jälkeen sillä silloin on lyhyempi aika uuteen jouluun kuin vanhaan.. se on mun mittapuuni! joulumusiikit soi jo pajassa mutta on tiettyjä joulukappaleita joita soitan vasta jouluaattona! Hilpeää joulublogeilua terveisin Tiina tonttunen

  VastaaPoista
 8. Mukavaa Tiina-tonttu, kun löysit meidät! :)

  t. Teija-tonttu

  VastaaPoista