sunnuntai 28. elokuuta 2011

Neljä joulua yhdessä päivässäMinä rakastan joululeffoja. Katson niitä ympäri vuoden, mutta varsinkin näin syksyn saapuessa alan virittäytyä pikkuhiljaa kunnon joulutunnelmaan joululeffojen kanssa. Ostin viime viikolla vuonna 2009 ilmestyneen elokuvan ”Neljä joulua yhdessä päivässä”. Tämä vaikutti hyvältä, kaksi lemppariani yhdessä paketissa; joulu ja Reese Witherspoon. Reese Witherspoon on ehdoton suosikkinäyttelijäni ja voisin ylistää häntä vaikka kuinka pitkään. Minä ja Reese olemme samanikäisiäkin ja toivoisin todella näyttäväni yhtä hyvältä kuin hän. Mutta koska tämä ei ole miksiminäenolereesewitherspoonblogi vaan joulublogi, niin yritänkin nyt parhaan taitoni mukaan keskittyä elokuvasta kertomiseen enkä Reese Witherspooniin.

Tosin muuta hyvää kerrottavaa tästä elokuvasta en keksikään. Takakannessa oli kerrottu koko ”juoni”. Elokuva kertoo pariskunnasta, jotka molemmat ovat avioeroperheistä. Tahtomattaan he joutuvat yhtenä jouluna vierailemaan kummankin osapuolen molempien vanhempien luona. Aika kirjavaa sakkia näyttivät olevan nämä perheet. Dvd-kotelon takakannen mukaan tämä elokuva on ”hyväntuulinen ja mahtavat naurut tarjoava komedia”. En ole samaa mieltä, en ollenkaan. Ei-jouluihmisen mielestä tämä sekametelisoppa saattaa olla jopa hauska, mutta näin jouluihmisenä en osannut innostua. Minusta tämä elokuva melkeinpä pilkkaa joulua. Paljon parempiakin joululeffoja on saatavilla. Onko kukaan teistä katsonut tätä leffaa? Mitä mieltä olitte?

2 kommenttia:

 1. Eksyin vähän niin kuin "vahingossa" tähän blogiin, ja jo lukiessani sanan "Joulureki", innostuin! :)

  RAKASTAN Joulua ja kaikkea siihen liittyvää, joten olenkin nyt lukenut kaikki postaukset läpi ja innolla odotan jatkoa.. ja tietysti sitä Joulua(enää 3 kk) !

  Okei meni taas hehkuttamiseksi vaikka piti vain kiittää tästä blogista, eli KIITOS! :)

  -Jenni

  VastaaPoista
 2. Kivaa, Jenni, että löysit meidät! Jatkoa tulee ja paljon, siihen voit luottaa. :)

  VastaaPoista